Vi tilbyder følgende

Behandlinger

Hos browLab vil du møde behandleren Lea Sønnichsen, som i mange år har arbejdet med permanent makeup, og særligt har haft fokus på at dygtiggøre sig i at skabe naturlige resultater indenfor permanent makeup af bryn. 

browLab i Fredericia
Vidste du at

Permanent Makeup

Hos browLab vil du møde behandleren Lea Sønnichsen, som i mange år har arbejdet med permanent makeup, og særligt har haft fokus på at dygtiggøre sig i at skabe naturlige resultater indenfor permanent makeup af bryn. 

Permanent makeup af bryn er ikke som det var for 10 år siden, hvor mange forbinder det med en “rigtig” tatovering af brynene. Idag er det et unikt håndværk, som nærmest kan forveksles med kunst. En kosmetisk tatovering kræver stor tålmodighed fra din behandler, præcision og stor kendskab til hudens struktur, som er forskellig fra kunde til kunde.

Hvis vi snakker bryn, så findes der et hav af teknikker, men groft set bruges der 2 forskellige værktøjer til at skabe et smukt naturligt resultat der passer til lige præcis dig. Man bruger enten maskine (ofte brugt til at lave skygge med) eller et manuelt værktøj, som bruges til at laves fine små linjer i huden, som ligner hårstrå. 

Brezzy Brows

Moderne fyldigt bryn, hvor hairstrokes og skygge kombineres til flotte bryn.

Bryn

Der er et hav af muligheder og begreber, sammen finder vi den rette løsning til dig.

Eyeliner

Permanent makeup eyeliner er en simpel og klassisk behandlingsform

Bliv klogere

Hvordan forgår behandlingen

Vi starter altid med en snak om dine ønsker og jeg rådgiver dig i, hvad der passer bedst til dit ansigt.

Du får lagt en bedøvende creme, og jeg optegner dine bryn, så du godkender form og farve inden vi går igang.

Jeg bruger ofte teknikken der kaldes microblading, som er en unik måde at skabe naturtro bryn på. Ved at micropigmentere små hårstrå i huden, kan jeg skabe et fyldigere bryn som passer til DIT ansigt.

Selve behandlingen tager 30-45 min. Men du skal påregne ca. 2 timer til første behandling inkl. konsultation, bedøvelse og optegning.

Efter 4-6 uger, når brynet er helet og pigmentet optaget i huden, skal jeg se dig igen til en opfølgende behandling. Til opfølgende behandling gennemgår jeg strukturen i brynet og supplerer op med pigment, der hvor huden ikke har taget så godt imod. Du skal afsætte 1,5 time til opfølgende behandling.

Hos browLab er der stor fokus på hygiejne og kvalitet. Jeg bruger udelukkende gode kvalitets pigmenter som løbende bliver kvalitetskontrolleret på laboratorie, og sterile nåle du kan se jeg tager ud af indpakning.

Bliv klogere

Gør behandlingen ondt?

Behandlingen er ikke smertefuld, du vil kunne mærke det men sagtens holde det ud. Der vil i starten af behandlingen blive påført en bedøvende creme, og undervejs i behandlingen vil det også være muligt at påføre yderligere bedøvelse. 

Hvordan du plejer dine nye bryn 

Lige efter behandlingen skal du forvente at du vil være en smule rød i det behandlede område, dette vil lægge sig i løbet at de første timer. 

Dagene efter vil du danne sårskorpe på dine nye bryn og de vil derfor fremstå en smule mørkere. Sårskorpen falder af efter 5-7 dage og her kan det godt føles som om du mister en del af farven, den endelige farve vil dog komme frem 4 uger efter behandlingen, når huden er helet 100%.

Korrekt pleje af dine nye bryn er vigtigt – for at opnå det bedste resultat skal du derfor følge din plejevejledning nøje. Du vil efter endt behandling få udlevet en creme (aftercare) som du skal smøre på dine bryn. Den første dag skal du smøre 3-5 gange, og derefter smører du 3 gange dagligt, fordelt på morgen, middag og aften.

De første 7 dage skal du undgå saltvand, svømmehal, fysisk hård træning, dampbad og solbadning.

Er du interesseret ?

Kontakt Lea og få en snak om dine ønsker inden du beslutter dig.