behandling

Ombre / Powderbrows

Ombre/Powderbrows er en form for permanent makeup der giver dine bryn en fyldigere og blødere effekt, som ligner en blød optegning som du selv ville lave det med makeup

Breezy Brows hos browLab
info om behandlingen

Ombre / Powderbrows

Ombre/Powderbrows er en form for permanent makeup der giver dine bryn en fyldigere og blødere effekt, som ligner en blød optegning som du selv ville lave det med makeup. I modsætning til microblading, hvor der tegnes individuelle hårstrå, skaber Powderbrow en skyggeffekt på hele brynet, og denne teknik er især god til dig der har et fyldigt bryn fra naturens side.

Powderbrows skaber et naturligt resultat og passer til alle hudtyper. En effektiv måde at spare tid i din daglige makeup rutine, og du vil vågne op med perfekte bryn hver dag!

Vigtig information

Din hud bliver altid grundigt desinficeret inden behandling og vi arbejder med latexfrie handsker og kun sterile engangs nåle, som åbnes foran dig.

Din hud bliver mikropigmenteret kun med sterile organiske pigmenter, som er frie for alkohol ( og derfor ikke brænder huden indvendig), frie for parabener (og derfor er allergivenlig), frie for jern-oxider (jern-oxider giver kraftig blålig, rødlig, grønlig restfarve i huden som de fleste har set efter den gammeldags permanent makeup).

Korrekte permanent makeup vil altid have plads til nye tilføjelser i takt med dit smag forandrer sig med tiden – huden fornyer sig og frastøder pigmentpartikler fra måned til måned, som gør farven mere transparent og lys og ikke skaber effekt af faded tatovering.

Er du interesseret ?

Kontakt Lea og få en snak om dine ønsker inden du beslutter dig.