Om browLab

Eyeliner hos browLab

Om browLab i Fredericia

Mit navn er Lea Sønnichsen, og jeg er indehaver af browLab.dk, som har eksisteret siden 2013. Jeg er uddannet mikropigmentist hos Labina Danmark, og PhiBrows Academy, hvor jeg også har erhvervet en del af mine efteruddannelser. Jeg har altid været meget passioneret og fascineret af det naturlige resultat, og er grundig i mit arbejde for at opnå det bedste.

Med tiden er min passion vokset for Permanent Makeup af bryn, og jeg er draget af de naturlige resultater der kan skabes på lige netop dette område. Jeg har udelukkende valgt at arbejde med de bedste maskiner og produkter fra PhiBrows, da jeg vil tilbyde mine kunder  højeste topkvalitet. Alle produkter er EU-certificerede og godkendte af sikkerhedsstyrelsen. Gennem egen erfaring og undersøgelser finder jeg den bedste holdbarhed med PhiBrows pigmenter, som hverken bliver blålige eller rødlige efter opheling.  Jeg går højt op i din sikkerhed for en god oplevelse og det perfekte resultat.

Du er altid velkommen til at booke en tid i klinikken til en uforpligtende snak.

UDOVER MIG SOM MIKROPIGMENTIST HAR SYGEPLEJERSKE MAIKEN AABO LARSEN OG DERMATOLOG STINE LASTHEIN ANDERSEN, SIN DAGLIGE GANG I KLINIKKEN.

Hvis du vil læse mere om de kosmetiske behandlinger vores kosmetiske sygeplejerske tilbyder så KLIK HER

 

GARANTI

Hos Lea er du altid i trygge hænder, og der bliver lyttet til dine individuelle ønsker, så vi sammen opnår det helt perfekte resultat for DIG.

Efteruddannelser er noget der bliver prioteret højt, så vi altid er med på den nyeste mode, og du kan gå herfra med et resultat af højeste kvalitet og sikkerhed.